Amada Colossos Resort

Az Amada Colossos Resort egy 5 csillagos luxus üdülőhely Rodosz szigetén, a Kallithea területén, amelyet elsősorban családok és párok számára terveztek. A szálloda közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, egy privát, 430 méter hosszú, aranyhomokos partszakasszal. A resort modern dizájnnal és prémium szintű szolgáltatásokkal várja vendégeit, többek között felnőttek és családok számára kialakított külön zónákkal, medencékkel és exkluzív wellness-részleggel.

A szálloda különböző szobatípusokat kínál, beleértve a tengerre néző deluxe szobákat, családi szobákat, lakosztályokat és privát villákat is. Minden szoba modern berendezéssel és kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, hogy a vendégek pihentető nyaralását biztosítsa. A szállodában négy különböző étterem található, amelyek között helyi görög, olasz, ázsiai és nemzetközi konyhát kínáló vendéglátóhelyek is vannak​.

Az üdülőhely számos szórakozási lehetőséget kínál, például vízi csúszdákat, teniszpályákat, fitneszközpontot, tematikus esteket és élőzenei programokat. A gyerekek számára külön gyermekklub, játszótér és animációs programok állnak rendelkezésre, míg a felnőttek a felnőttzónákban és a wellness-központban pihenhetnek.