Delfinia Resort

A Delfinia Resort Rodosz keleti partján, Kolymbia városában található, és népszerű választás családok és párok számára. A szálloda egy all-inclusive, 4 csillagos üdülőhely, amely kényelmes szobákat és rengeteg szolgáltatást kínál vendégeinek.

A szálloda különböző szobatípusokkal rendelkezik, beleértve kétágyas szobákat, családi lakosztályokat, valamint privát medencés szobákat is. Minden szobában alapfelszereltségként megtalálható a légkondicionálás, a hűtőszekrény, a széf és ingyenes Wi-Fi​.

Az üdülőhelyen négy kültéri medence található, köztük gyerekmedencék és két vízicsúszda, így kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a családok számára is. A Delfinia Resort rendelkezik egy főétteremmel, ahol a vendégek élvezhetik a változatos fogásokat, valamint több bár is rendelkezésre áll, ahol frissítő italokat és könnyű ételeket szolgálnak fel​.

A szálloda közel helyezkedik el Kolymbia központjához és a strandhoz, amely mindössze néhány száz méterre található. A vendégek számára számos szabadidős tevékenységet kínálnak, beleértve fitnesztermet, masszázst, játszóteret, valamint tematikus vacsoraesteket és gyermekklubot is.